Piruleta Eres golafre?


Se't fa la boca aigua al veure imatges com aquestes?


pirulísdolçoscorets

moretes

Si és així...

Estàs a la pàgina correcta!

Estàs a la pàgina correcta!




El meu primer experiment en la creació de pàgines web va estar aquest que veuràs ací

Ara, sabent un pelín més i amb la llibertat de poder parlar d'allò que vuiga, he decidit no fer una pàgina seriosa, sino una que (per a bé o per a mal) no vos deixe indiferents. Per això he pensat compartir amb vosaltres unes noves receptes que circulen ara a la televisió i l'internet. Unes receptes que són, com a mínim, curioses.Si vos fan gràcia o fàstic, això ja ho decidireu vosaltres.

Que de què estic parlant? Doncs parle de...

LAS GUARRINDONGADAS

Advertències abans de continuar avant

No seguisques llegint si...:

  1. Única i exclusivament menges allò que et prepara la mare
  2. Eres una persona sensible o aprensiva
  3. Necessites que el menjar t'entre primer pels ulls
  4. Eres dels qui per no mesclar no mescla ni el companatge
  5. Penses que un plàtan amb pa és extrany
  6. Simplement acabes de menjar

Si, en canvi, t'identifiques amb la frase: EN LA PANXA ES MESCLA TOT. Sigues benvinguda o benvingut!

Desde Euskadi i baix el lema "Viva la cocina sin bobadas" ens arriba un cuiner que ha revolucionat la televisió autonòmica basca: David de Jorge. Jo no havia sentit parlar d'ell fins fa un parell de setmanes, quan el grandíssim BFN el va entrevistar al programa per a que explicara què és exactament el que fa al seu show "Robin Food" que ha causat tant de rebombori. Per a que es feu una idea ací teniu uns xicotets apunts sobre què té d'especial aquest cuiner:

Robin Food, atracón a mano armada.

És peculiar perquè...

  • Defensa una cuina real i propera. Res de barret de cuina, res de guants, res de llavar-se les mans cada dos per tres. Per a què ens posem un davantal si no és per a torcar-nos damunt?
  • Defensa una dieta ben completa. I així de ben completets posa els plats.(Potatges, costelles de porc amb salsa,... tot ben lleugeret)
  • Els seus plats són originals. A banda dels plats ordinaris, cuinarà també amb sobres, congelats, llaunes, sopes de sobre, conserves...Tot val.
  • Compta amb la participació setmanal de un prestigiós cuiner
  • El programa està dividit en diverses seccions on la gent participa acudint en persona o enviant propostes. Juvilats, xiquets, mestresses, cuiners estrangers. Tots són benvinguts
  • EL MÉS IMPORTANT: La nova secció "Guarrindongadas" presenta elaboracions estrambòtiques. Combinacions d'aquestes que fem quan ens queden sobres, quan tenim gossera, o quan ningú no ens veu. És d'allò més divertida!

Per a que es feu una idea, ací vos deixe una mostra d'algunes de les creacions. Les he classificades segons el grau de menjabilitat que els trobe.

TOP 6 RANKING GUARRINDONGADAS
Tampoc no és per a tant Un poc de xocolata dur amb escorça de porc fregida
Encara té un passe Amanida d'encissam amb sucre
Comença a ser desconcertant Cafè amb llet i papes dins, submergides com cereals
No m'agafaràs Entrepà de llet condensada amb anxova en salaó
QUÈ????????? Entrepà de truïta de creïlles amb magdalenes
De veritat açò s'ho menja algú?? Torró blanet de nadal amb sardina














Però res com sentir-lo a ell mateixa explicar de què va tot açò. Si voleu sentir la part de l'entrevista feta en BFN on explica què són LAS GUARRINDONGADAS atents. (Comença a parlar d'aquesta secció a partir del minut 1.58) Entrevista ací



Si teniu curiositat per visitar-li el blog podeu fer-ho prement: ací


Jo he pensat enviar-li aquesta carta al programa per a reptar-lo a menjar aquesta guarrindongada. La meua carta
Tu també pots fer el mateix. Ell llegeix totes les cartes que li envien i cuina i tasta les més suggerents (o les més fastigoses). La llàstima és que no agafem la cadena, però després pots buscar el vídeo al Youtube. Si no vols escrire-li, també pots enviar-li un comentari al seu blog, on té un apartat dedicat als suggeriments dels teleespectadors. O si no...

Anima't a contar-nos què és el que fas tu ací mateix!

Si tens cap altre comentari sobre la pàgina escriu-me

Alba Collado Cascales