MENJADOR:

 

 Inicio 

L' equip del menjador està format per un grup de persones totes elles imprescindibles per al bon funcionament d’un servei tan complex com és el menjador escolar. Aquest equip està format per :
  • El/la Director/a de l’escola
  • L’encarregat /da del menjador
  • El/a mestre/a coordinador/a del menjador
  • L’equip d’educadors/es
  • Les cuineres

Les funcions de cadascun dels membres de l’equip de menjador són les següents :

  • El/la Director/a de l’escola :
  1. Coordina la Comissió de Seguiment i control i l’equip Pedagògic.
  2. És el/la màxim responsable del funcionament del Menjador.
  3. Tramet tota la documentació necessària als organismes tant educatius com laborals.
  4. Instrueix els expedients de falta greu o molt greu.
  • L’encarregat /da del menjador :
  1. Controla i distribueix les tasques del personal de cuina i de l’equip pedagògic.
  2. Controla els aliments i les despeses diàries.
  3. Realitza la funció administrativa atenent les tasques que se’n deriven del control econòmic.
  4. Instruiex els expedients de falta greu o molt greu.
  5. S’encarrega del tracte amb educadores/rs, personal de cuina i comensals.
  • El/a mestre/a coordinador/a del menjador :
  1. Confecciona les minutes i s’encarrega de la compra dels aliments.
  2. Col•labora en la funció educativa dels alumnes reforçant la tasca de l’encarregat/da.
  3. Organitza el servei de menjar.
  4. Realitza l’inventari del parament i procedeix a la seua reposició quan siga necessari.
  5. S’encarrega del tracte amb educadores/rs, personal de cuina i comensals.
  • L’equip d’educadors/es:
  1. Revisar l’assistència diària dels/les alumnes comensals.
  2. Controlar l’ordre i el bon ús del menjador.
  3. Tenir cura dels hàbits del bon menjar.
  4. Repartir el menjar per taules als encarregats de taula.
  5. 5. Realitzar les activitats de temps lliure i d’altres activitats dirigides que hi ha programades.
  6. 6. Realitzar l’acció tutorial i la coordinació necessària amb els/les alumnes, les seues famílies i els seus tutors/es de l’escola.
  • Les cuineres :
  1. Realitzar el menjar per a la totalitat de comensals del menjador, atenent les peticions justificades en quant a dietes especials per motius de malalties i/o alèrgies, per creences religioses ,