Bitàcola d'idees
dimecres, octubre 15, 2003
 
Gran rata
Hui em senc un poc més rata.

A la classe, el professor pregunta qui està content/a amb la societat en la que vivim, qui està conetent/a amb algunes objeccions i qui està en contra. La classe bull de gent (unes 50 persones) suposadament culta, sensible i similar a mi. Per al meu horror, la rubia de la primera fila hi està d'acord. És el torn dels qui posen objeccions: tota la classe, pràcticament. Només jo hi estic en contra totalment. El professor em pregunta si tinc cap alternativa a la situació actual i jo li dic que és un tema complicat... (no obstant, opine que això no té res a veure per a estar o no en contra d'alguna cosa).

Que passa? Toc toc, hi ha algú que se'm parega? estic boig, o és que no sóc humà? Potser soc com aquell gos de la llegenda urbana que em contà Rosa, que resultà ser una rata gran. Potser només sóc una gran rata que pareix un humà. Potser jo no em menjaré un gat, perquè segurament m'he begut l'enteniment i m'he tornat boig. No trobe cap rata més (gran o menuda) per ací...


<< Home

Powered by Blogger