Bitàcola d'idees
dilluns, novembre 17, 2003
 
incertesa
... i vingueren uns dies d'incertesa, de daltavalls emocionals i sobretot una enorme escletxa cada vegada més gran posava en dubte el meu sistema de valors, intacte en els últims 13 mesos d'estabilitat. Ara no sé que vull, em canse ràpidament d'idees insípides: últimament no pare de descobrir les estúpideses que la gent suposadament intel·ligent amaga darrere d'etiquetes dubtoses. Etiquetes, tot etiquetes... i u es va fartant... i la vida continua, el temps passa inexhorablement. Tic, tac, tic, tac... i la vida també passa i jo estic encara assegut a l'estació de trens. Seguiré així molt de temps? Vull alçar-me i caminar, però no tinc motius... de moment observe amb fàstic
dissabte, novembre 08, 2003
 
Cançó del dia
Hui, la cançó del dia, fa uns instants sonava a la radio del cotxe. Em recordava dies més feliços, un cap d'any a la casa de Llum al centre de la ciutat, amb ella i els amics, un poc abans que totes les nostres vides emprengueren camins distints. Ah! aquells dies de música "garage" amb el Craig David i "Seven days", la música és meravellosa, sobretot quan porta un record darrere.

Fa uns dies, vaig sentir a la radio "Don't speak", la cançó estrella del disc "Tragic kingdom" que llançà el meu grup favorit d'aleshores (han caigut molt molt baix), "No doubt". També vaig associar ràpidament la lletra a uns esdeveiments, però em va estranyar, perquè vaig conéixer la música abans de que em passaren els esdeveniments.

You and me
We used to be together
Every day together always

I really feel
I'm losing my best friend
I can't believe
This could be the end

It looks as though you're letting go
And if it's real,
Well I don't want to know

Don't speak
I know just what you're saying
So please stop explaining
Don't tell me 'cause it hurts
Don't speak
I know what you're thinking
I don't need your reasons
Don't tell me 'cause it hurts

Our memories
They can be inviting
But some are altogether
Mighty frightening

As we die, both you and I
With my head in my hands
I sit and cry

It's all ending
I gotta stop pretending who we are...
You and me
I can see us dying ... are we?

Powered by Blogger