Bitàcola d'idees
dissabte, juny 26, 2004
 
Desinterés
En una discussió de grup, és molt fotut ser al qui tothom porta la contraria. Jo, si em canse de defendre el meu punt de vista, faig com que m'han convençut. La definició de Fuster sobre les discussions és sempre correcta.

D'altra banda, que horrible quan perceps que aquelles persones del grup no tan sols no parlen, sinó que fan cara de desinterés absolut pel tema. A més, solen ser les persones que trauen els temes més avorrits i intrascendentals. Supose que aquestes persones podrien escriure el darrer paràgraf invertint alguns conceptes...
Comentaris:
Jero: jo mai no em canse de defensar el meu punt de vista, a risc del que haja de ser. Encara que, si escau, hi introduisc les actualitzacions pertinents. (Per cert, sóc l'únic interessat en el teu blog? Això em confirma la sospita: açò és, sens bute, per a "la crem de la crem".) D'altra banda, crec que cal saber conversar i, encara més, saber amb qui es conversa i, en conseqüència, si paga la pena conversar-hi.
 
Post a Comment

<< Home

Powered by Blogger