Bitàcola d'idees
dimecres, setembre 01, 2004
 
Un any de blog...
S'acaba l'estiu... recomence la meua escriptura irregular periòdica...

Ja fa un any que vaig començar el blog, inspirat per altres blogs similars... feliç aniversari? no sé...

Bé aquest estiu ha sigut molt estrany. El més estrany de la meua vida, potser. Amics que em fugen, altres que m'ignoren, al princìpi em creia tirat en la misèria. Però a poc a poc han eixit amics de davall de les pedres i la cosa no ha acabat gens malament. També és el primer any que porte un examen per a setembre... quin fàstic!

Estic escoltant "tribalistas", descobrits gràcies a Mar, que ha passat desapareguda quasi tot l'estiu i despareixerà prompte fins a l'estiu que bé...
Encara me'n recorde insistir-li a Gonçal per a quedar més en estiu... i no ens hem vist cap dia...
De totes maneres que conste que no em queixe. Un abraç fort per a tots els amics, especialment a Mar i a Paula, que ahir em va escriure un sms i semblava fotuda: que li anem a fer, Paula... l'amor è asin.

Han netejat la llarga i empinada carretera que arriba a ma casa. Se m'ha acudit quan tornava en cotxe de classe de piano, que sense totes les brosses als costats, pareix molt més ampla; que moltes vegades l'aparença de les coses varia però en el fons sempre estan igual... és allò del got a la meitat. Ni mig buit, ni mig ple. El got simplement està a la meitat, tu el podràs veure com vullgues.

Us desitge una happy reentrée a l'infern de la cuotidianetat. Que us siga lleu. Per a mi, la vida (parada durant tres mesos) recomença ara...

Comentaris: Post a Comment

<< Home

Powered by Blogger