Bitàcola d'idees
dimecres, octubre 27, 2004
 
Que guanye jo?
Escrivint ací? Perquè no escriure en un paper? Després d'escriure aquestes darreres nits cada dia un text diferent comprove com el servidor de blogger està saturat i no se'm publica res. A sobre perc tot el que havia escrit. Si escrivís a mà acabaria abans i a més tampoc crec que em llegeixca ningú, a banda de Jero. Tots aquells que m'han llegit no troben la cosa del seu gust (i és natural, ja que és del meu gust...). Aleshores, insisteixc: perquè ho faig?

Ahhh quan creia que jo era lògic i raonable vivia millor, enganyat dins de la meua bombolla. No sé a qui tirar-li les culpes. Vinga. Doncs: Gràcies blogger!

P.D.: comentari irònic (per a carregar més contra blogger) l'altre dia un amic em va dir perquè feia servir correu electrònic del monopoli google (gmail). El més curiós de tot és que segurament ell també cercarà amb el google i també utilitza blogger...

Comentaris: Post a Comment

<< Home

Powered by Blogger