Bitàcola d'idees
diumenge, novembre 14, 2004
 
Fantasmes
"Després, sense aixecar els ulls de la lectura (Fantasmes, d'Auster) sent com les cortines metàl·liques de la porta de la casa entrexoquen amb certa gràcia. Percep com se m'apropa sigilosament per darrere i, amb les seues mans entrellaçades, em fa una abraçada, estreny els seus pits contra el meu bescoll i em mossega, sinuosa, el peçó d'una orella.

--Si el Vicent se n'assabenta, et tallarà els collons.

M'hi capgire: només duu posada la meua samarreta de Garfield.

--Agafaràs un refredat, nena --li dic amb posat paternal."

Extret de jeroweb


Jo no sé aquest xic quina mena d'obsessió compulsiva deu tenir amb els pits de les dones. De totes maneres he d'admetre que no n'és l'únic...

i dita la rucada ja en som tres els fantasmes.

Comentaris:
J.E.R.O.:"Venus abraçada per Cupido" de Bronzino (http://www.wga.hu/art/b/bronzino/4/venus_cu.jpg).
 
J.E.R.O.: O bé alguna cosa més... japonesa. http://www.emu.cc/vip/gallery/Hentai/Hentai031.html
 
Post a Comment

<< Home

Powered by Blogger