Bitàcola d'idees
dimecres, desembre 29, 2004
 
Misantropia II
"quan més gent conec, més m'agrada el meu gos"

                (llegit a una enganxina)Escrivia no se quan (em meravelle del temps que fa que escric aquest blog) que em sorprenia (em feia ràbia, cal admetre-ho) no haver sabut abans el significat de la paraula misantropia. La veritat és que estic desenvolupant un odi al proïsme que, dia que passa, va en augment. Abans (sempre m'ho recriminava Mar: "a tu, és que tot el món et cau bé") la gent se'm feia agradable, simpàtica. Serà cosa de l'edat? Serà cosa que aquestes festes estúpides em trauen de polleguera i cada dia de vacances estic més malhumorat? Serà perquè m'han comunicat que per a cap d'any ningú no vol eixir? Serà perque darrerament les persones em decepcionen més pas que no em sorprenen? O perquè el meu gos cada dia em sorprén més?<< Home

Powered by Blogger