BitÓcola d'idees
dimecres, desembre 29, 2004
 
Si teniu un segon
Per a compensar el pessimisme del post anterior vos recomanarÚ una web que m'agrada molt. Podreu llegir algunes hist˛ries que estÓn escrites amb molta dedicaciˇ (i que a mi, personalment, m'han semblat molt bones, especialment les darreres): feu especial atenciˇ a la meua apariciˇ estelar en el conte "El desig".

TambÚ per a compensar la misantropia afirmarÚ amb total sinceritat i la mÓ al cor (no Ús que jo siga cursi, Ús que la f˛rmula va aixÝ) que el Jero (l'autor de la web) Ús un xicot excepcional i que em cau molt bÚ. A sobre estÓ lliure i sense compromÝs (o siga, que ja sabeu fŔmines al aguait de bons partits...). Vinga, doncs si teniu un moment (creieu-me, si m'esteu llegint a mi el teniu), passeu-se pel seu espai. M'encanta el seu estil. M'en recorde quan llegia les seues primeres narracions que ja m'agradaven, per˛ les trobaba hiperb˛licament recargolades d'adjectius. A poc a poc, per˛, ha anat pulint un estil molt ben equilibrat.

P.D.: Ah! Per cert, Ús el xicot que em sol comentar els posts, el de la lÝbido no-estancada.

Comentaris:
J.E.R.O.: Oh, grÓcies per la publicitat i els afalacs (emocionat, he rigut llÓgrimes de tequila). Ets un dels pocs privilegiats que tens parcelĚla reservada al paratge rec˛ndit i mig corromput del meu cor, ja ho saps. Que aquest nou simulacre temporal (any) et reserve sorpreses, bona m˙sica (pr˛pia i aliena) i quiquis a tutipleni.

P.D.: Xicones, feu-li cas.
 
J.E.R.O.: GrÓcies per la publicitat i els afalacs (emocionat, he rigut llÓgrimes de tequila). Ets un dels pocs privilegiats que tens parcelĚla reservada al paratge rec˛ndit i mig corromput del meu cor, ja ho saps. Que aquest nou simulacre temporal (any) et reserve sorpreses, bona m˙sica (pr˛pia i aliena) i quiquis a tutipleni.

P.D.: Xicones, feu-li cas.
 
J.E.R.O.: GrÓcies per la publicitat i els afalacs (emocionat, he rigut llÓgrimes de tequila). Ets un dels pocs privilegiats que tens parcelĚla reservada al paratge rec˛ndit i mig corromput del meu cor, ja ho saps. Que aquest nou simulacre temporal (any) et reserve sorpreses, bona m˙sica (pr˛pia i aliena) i quiquis a tutipleni.

P.D.: Xicones, feu-li cas.
 
Post a Comment

<< Home

Powered by Blogger