Bitàcola d'idees
dissabte, juliol 24, 2004
 
Monotonia
t'odie

dilluns, juliol 19, 2004
 
Segueixca intentant-ho (i surtit de refranys populars)
De menut, quan veia els dibuixos animats a la televisió sempre em preguntava perquè el dolent de la sèrie no intentava el mateix pla al dia següent millorant l'aspecte pel qual l'havien pogut aturar (especialment a l'inspector gadget. Estranyament moltes vegades els adults som així: ni tan sols no provem de millorar els nostres errors, per por de tornar a errar. D'altra banda, l'ésser humà és l'únic animal que ensopega dos vegades en la mateixa pedra... Queda demostrat: una vegada més, la virtut està en el centre (excepte en la política espanyola, que és l'excepció que confirma la regla!).

divendres, juliol 16, 2004
 
Estupideses
Cita: "Cuando una persona desea realmente algo, el Universo entero conspira para que pueda realizar su sueño" Paulo Coelho.
 
Per favor, senyor Coelho, un poc de respecte "pel tercer món". Hi ha gent "que s'està morint de fam" i no crec que no "desitge realment" (en les seues paraules) menjar el que siga.
 
És un tòpic volgudament tercermundista i particularista extrapolable a infinitud de casos, òbviament...
 
És el que passa per llegir pseudoliteratura (aclariment: no he llegit al P. Coelho).

dijous, juliol 15, 2004
 
Sessió de (auto)psicoanàlisi I
...de vegades seria molt més gratificant si no em sentís la majoria de vegades com Sísif... no em fot tant haver de pujar-hi la maleïda i pesant roca, sinò el fet que malgrat els meus esforços, tot serà debades... ...en definitiva: m'agradaria sentir-me recompensat...

divendres, juliol 09, 2004
 
Garlar per garlar
Ja ho deia Fuster. La gent garla per garlar. Em done compte que la gent parla i no diu quasi mai res realment rellevant. Almenys si conten una anècdota (ben contada) tens el consol d'escoltar una història (amb un poc de sort potser fins i tot siga divertida).

Potser per això els llocs de reunió de la gent de la meua edat (que sóm el que menys informació transmitim) no ajuden gens a la comunicació (música a tot volum, etc): realment no hi ha res a dir; o millor dit: no es té res a dir. Per això odie aquestos llocs: no es pot parlar. Per això odie també... ummmm, millor deixar-ho ací.

diumenge, juliol 04, 2004
 
La dieta de la poma...
Me n'he enrecordat i ho escric per a que no se m'oblide: quan vaig estar a Portugal vaig conèixer un argentí que em va dir: "no es que yo hago la dieta de la manzana..."
Jo em vaig quedar estranyat ja que ell s'estava cruspint un bon plat de carn. El vaig mirar amb cara de no haver-ho comprés i em va espetar: "ya sabés, la dieta de la manzana... como de todo menos manzana!"


Powered by Blogger