Bitàcola d'idees
dissabte, febrer 26, 2005
 
Isn't she lovely
La cursilada intolerable del Stevie Wonder sona d'allò més bé reinterpretada en clau jazz per David Sanborn. En prenc nota...

dimarts, febrer 01, 2005
 
Exàmens
Per si no ho havieu notat ja fa temps que no escric: causa major, tinc exàmens. Tracte de concentrar-m'hi amb totes les meues forces en empassar-me un munt de dades inútils que sé que em duraran menys de dues setmanes en el cap. Tota una inutilitat, que es podria solucionar d'alguna altra manera... i és que els exàmens són completament inútils: en primer lloc no demostres realment el que saps (o t'ix massa bé o massa malament, o se t'obliden coses o alguns fins i tot copien, etc.), a més del ja esmentat empassa-vomita que no serveix de res. Segle XXI i no s'inventa un mètode avaluatiu més eficaç que fer un simulacre de coneixements (Ai las, i quins simulacres més estúpids!).

L'altra cara de la moneda (o no) és que tothom sembla passar-ho malament: els alumnes fan mala cara, están malhumorats i estressats, mentre que els professors es queixen perquè han de llegir muntanyes impressionants (lletra escrita de pressa i algunes que altres invencions hilarants que a mi --he de confesar-ho-- m'agrada molt deixar caure de tant en tant) de fulls amb l'emblema de la facultat.

Si no teniu exàmens passeu-ho bé i si en teniu, passeu-ho millor encara.


Powered by Blogger