Bitàcola d'idees
dimecres, octubre 26, 2005
 
Filòleg(s)
Mira tu, qui m'ho anava a dir, hui he anat a preguntar a la facultat a vore com es feia per a demanar el títol. El cas es que tinc ací uns paperets que m'han donat i que em resulten molt graciosos. En un he de demanar que per favor si son tan amables de deixar-me pagar el dipòsit del títol (que segur que puja més de 100 ?) perquè ja tinc tots els crèdits de la carrera aprovats (com si m'estigueren fent un favor a mi i no a la inversa). L'altre és simptomàtic de com pretén resoldre els problemes la universitat de valència un qüestionari en el qual he marcat en totes les caselles "molt en desacord" (i no crec que ningú se m'escandalitze a aquestes altures).

Quantes coses podria dir (i de fet, vaig prometre que diria) cagant-me en la carrera, una vegada tingués el títol... però la veritat és que no vull posar-me de mala sang. Només voldria dir que no estaria mal que es feren gestions per a "renovar/reciclar" (en definitiva, tirar-los al carrer) el personal (Carbó, Casanova, Pruñonosa: incompetents que haurien d'estar en qualsevol lloc excepte en una aula).

En canvi (i ja se m'allarga massa el post) voldria recordar ara, aquell dia en que el forner, el "bocinaire" i el fan de Bowie, M. i J.M. eixiem de classe. Per algun motiu R. no venia amb nosaltres, fet que aprofità el forner per a contar-nos un estrany somni que havia tingut: R. estava baix del llit escrivint un llibre en pàgines de gel, molt afanyós perquè se li desfeia abans d'acabar.

El que són les coses, cinc anys després R. guanya un premi literari i publica un llibre, i la resta (bé, a algú li queda un poquet) ja som "filòlegs".

Espere contribuir i animar al bocinaire a esmicolar i al forner a traure més pans de pessic, a veure si escrivim un poc més tots. (no m'oblide de l'espontani!)


Powered by Blogger