eines lingüístiques

Qui no sap llengües estrangeres, no sap la pròpia. Goethe

cua3.jpg, 10 kB
monada.jpg, 60 kB

 

 

Presentació

1. Quin serà l'objectiu del web

L'objectiu principal d'aquest web serà fornir l'estudiant de llengües de totes aquelles eines profitoses que podem trobar a la xarxa amb caràcter gratuït: diccionaris, gramàtiques i cursos seran la nostra prioritat; però també hi haurà enllaços a la premsa, a la ràdio i a la televisió en línia, a entitats públiques i a tots aquells llocs que representen una possibilitat d'aprenentatge per a l'estudiant.

2. Quin serà el contingut del web

Com acabem de deixar entreveure, l'únic que hi haurà a aquell web serà enllaços; seleccionats, això sí, en funció de llur utilitat, i classificats amb uns criteris d'ús –que podran ser compartits o no, però que, almenys, tractarem que siguen clars–.

3. A quin públic adrecem el web

El públic en qui pensem són els estudiants de Secundària, de Batxillerat i d'Escoles d'Idiomes, tot i que açò no exclou que el nostre recull d'enllaços puga ser útil a altres tipus de visitants.

4. Funcionament del dip complementari Eines lingüístiques

En aquest dip anirem avançant els enllaços a mesura que els anirem trobant, per a anar incloent-los en el web posteriorment, quan llur classificació i llur utilitat estiguen més clares. També hi deixarem anar reflexions i comentaris relacionats amb el tema del web, i servirà, al mateix temps, de sistema de comunicació obert a tots els visitants.

5. L'autor

Jordi Monteagudo és professor de secundària a València, en l'especialitat de Llengua i Literatura Valenciana. Aquest projecte és una forma de relacionar dos de les seues aficions: els idiomes i la informàtica.

6. Agraïments

Volem fer públic el nostre agraïment a Namaga, qui ens ha fet la proposta de disseny gràfic que esteu contemplant, i que des del primer moment ens va semblar moníssim.