______________________________________________________________________________________________________________________
 
 
 

CURS NOU, CARES NOVES

En aquest curs 2002-2003 que encetem ara, nous vents corren per les nostres aules. La LOU, que també ve d'Almansa, està canviant la manera de reclamar els nostres drets civils i polítics, i la proliferació de vagues, tancaments i altres mobilitzacions és només una mostra.

A la Coordinadora Enric Valor també els canvis són grans enguany. El recanvi generacional que va completant-se no està ni de lluny assolit, les noves cares comencen a ser majoria, i les preguntes de com puc fer-me de la Coordinadora proliferen. Per facilitar la incorporació de totes i tots els qui volen defendre els drets dels valencianoparlants a la nostra organització hem creat aquesta secció a la xarxa. En ella pretenem posar un calendari d'actes que facilite el contacte amb les persones interessades i la incorporació de membres nous, així com una manera de fer-ho en xarxa, per aquells que no viviu a la Ciutat de València però voleu col·laborar des d'altres indrets.

 

Si voleu formar part de la Coordinadora Enric Valor només heu d'escriure un correu electrònic a l'adreça-e kepa.garcia@uv.eseduard.ramirez@uv.es i ens posarem en contacte amb vosaltres tan aviat com podrem.