w w w . t h e g a r r o p h o n e s . c o m

Benvingut/da a la plana oficial dels   (igual els has vist anunciats com GARROFONS, GARROPHONS o GARROFONES, però el nom correcte és GARROPHONES),  un grup de SUECA (Ribera Baixa) que fa

 

Formen part de l'Associació Cultural: Amics MÚSICA MODERNA  " AT ". Seleccionats per la Diputació de Valencia per al SARC 2.007: Festes populars - Rock

 

PRÒXIM_CONCERT: 

10 d'agost

FESTES DE RIOLA

THE GARROPHONES propers concerts d'estiu

 

A banda de participar en el Karxofa Rock de Silla, el 27 de juliol junt a THE SKARTATS i BENITO KAMELAS i al 29é Aplec dels Ports a Cinctorres,

encara farem 2 concerts més per rematar la gira d'estiu, seran:

- El 10 d'Agost a les Festes de Riola, amb ENDERROCKS i SAUROM.

- El 31 d'Agost a les Paelles nocturnes que es celebren a les Festes de Sueca, on tocarem amb SOUL ATAC.

Ens veguem suaets per ahí...

 

 

ESCOLTA LA MAQUETA

 

GARRO-SAMARRETES

 

Baixa't el VIDEOCLIP de COR I CARRETERA per l'emule: enllaç

PAREGUTS RAONABLES

 

fes click ACÍ

 

 

 

La musa dels 

 

28 de juliol THE GARROPHONES a l'APLEC dels PORTS, CINCTORRES

Els dies 27, 28, 29 de Juliol es celebra el 29é Aplec dels Ports a Cinctorres. THE GARROPHONES tocaran el dissabte 28 junt a Deslligats, Almorranes Garrapinyaes, Agraviats, Pirat's Sound Sistema i Obrint Pas. Ací podeu consultar la resta de la programació.

L'Aplec dels Ports es remunta a l'any 1978 i, després d'un any d'aturada, torna a reviscolar enguany a Cinctorres  per posar de manifest totes les inquietuds, reivindicacions, problemes i forma d'expressió cultural i social de la gent de la comarca dels Ports. Més informació: plana Aplec dels Ports.

Properament vos comentem d'horaris, condicions i llocs d'acampada per poder gaudir dels 3 dies d'Aplec.

THE GARROPHONES a l'Escenari (Punt2)

Ací podeu vore el video de la participació del grup al programa. Toquem en directe 'EL PESCADOR' (encara que pose 'deixa d'actuar...'). Amb l'absència d'Hugo ixe dia, Miriam hagué de fer la primera veu. Este va ser el resultat:

30 de març SUECA, trobada d'Escoles en valencià del la Ribera. La Gira 2007

Dins l'àmbit de les Trobades 2007, Escola Valenciana-Federació d'Associacions per la Llengua- amb col·laboració dels ajuntaments organitzen La Gira, circuït itinerant de música en valencià.

Enguany amb motiu de la celebració de la Trobada d'Escoles en valencià de la Ribera al poble de Sueca. La Gira i l'Ajuntament de Sueca, han organitzat un concert amb els següents grups: The Garrophones, Enderrock, Anguiles, Svaters i Alikata Rock.

El concert comença a les 22:00h al polígon industrial de Sueca. THE GARROPHONES som els primers, així que... sopeu un poquet abans, jejeje

Vos esperem a tots. Anem a fer festa!!

24 de març pro-APLEC dels Ports, Cinctorres

THE GARROPHONES tocarà al pro-APLEC dels Ports què es celebrarà a Cinctorres, el proper dissabte 24 de març.

El concert serà a les 20:00h. THE GARROPHONES + SKARTXOAK

més informació: web 29é Aplec dels Ports

 

 

 

Autobús per anar al ROCKENFALLAS, 10 de març

DESERA +THE GARROPHONES + SVATERS al Rockenfallas, organitzat per la "falla els generals": General Lloréns - Dr. Marco Merenciano (Junt al túnel Av. Dr. Pesset Aleixandre - Tranvia Línia 4 "Trànsits")

S'ha organitzat un autobús per anar a València, al concert del Rockenfallas, el dissabte 10 de març

Qui estiga interessat pot escriure a esta adreça: thegarrophones@hotmail.com, i l'informarem de tot.

L'hora, el preu i lloc d'eixida (de l'autobús, el concert és gratuït) encara estan per confirmar. Posarem les novetats al fòrum.

Animeu-se i anem a fer festa!

 

 

 

4 de març :THE GARROPHONES a la FNAC

 

El poper diumenge 4 de març a les 19:00h, THE GARROPHONES tocarà en directe i gratuïtament al fòrum del FNAC (Sant Agustí, València). Serà l'acte de presentació del ROCKENFALLAS 2007, i THE GAROPHONES tocarà com a guanyador de l'edició anterior.

 

Alguna alternativa millor per a un diumenge vesprada?

Vos esperem a tots!

 

El ROCKENFALLAS d'enguany serà els dies 9 de març (concurs) i 10 de març (grups convidats). THE GARROPHONES tocarà el dia 10 de març junt a 2 grups més encara per confirmar.

 

Sí, hi haurà GARRO-BUS per al 10, aneu calfant motors!!!!!

THE GARROPHONES a la MEGA RADIO

El passat diumenge 21 de gener,  Jose Vicente Ballester ens va fer una entrevista per al programa EL 7º Dia   de la MEGA RADIO. Juan Antonio (organització ROCKENFALLAS.com), també assistent va anunciar als grups finalistes de l'apartat concurs d'enguany del ROCKENFALLAS, d'on hem de destacar i felicitar per la classificació a la gent d'ARRÒS CALDÒS que participarà enguany al festival.

En l'entrevista confirmarem l'assistència al MOTOR SHOW WARRIOR de la Pobla de Vallbona, organitzat pels Clavaris de Sant Sebastià, i patrocinat per la MEGA. El concert va ser el passat dissabte 27 de gener junt als companys BAKANAL, Escala de Richter i Quimera.

Vam quedar en J.V.B. que tornaríem a la MEGA per fer altra entrevista i tocar un acústic en directe abans del ROCKENFALLAS, ja vos confirmem el dia.

THE GARROPHONES a "Control" de PUNT2

El passat dilluns 22 de gener, al nostre local d'assaig, ens feren una entrevista per al programa Control de Punt2, un programa dirigit als espectadors joves que s'emet tots els dies a les 18:45.

El programa s'emet dijous 1 de Febrer, a partir de les 18:45 a Punt2.

THE GARROPHONES a "l'Escenari" de PUNT2

El proper divendres 19 de gener, a les 00:30h ens podreu vore al programa de Punt2 l'Escenari. Tocant en directe la cançò del 'Pescador".

Submergits en la GRAVACIÓ del 1er disc

El passat mes d'octubre començarem l'enregistrament del que serà el 1er disc de THE GARROPHONES a la Nau Estudi d'Alcàsser. Un disc que vorà la llum el 2007 i tindrà 10 cançons.

Conforme avance el projecte anirem informant-vos, ara perdoneu esta letargia forçada, no sols els óssos hivernen.

A vorem que ix...

THE GARROPHONES al I Certamen de monòlegs a Bellreguard

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Bellreguard convoca el I Certamen de monòlegs d'humor: "Bellreguard a Escena", que tindrà lloc els dies 10, 11 i 12 de novembre. Els participants actuaran durant els dies 10 i 11 de novembre. THE GARROPHONES tocarà una cançò pròpia després de cada monòleg .

El dia 12 es donarà a conèixer la valoració del jurat i del públic –que també votarà i, finalment, l'acte conclourà amb l'actuació d'un monologuista conegut en l'àmbit de les Arts Escèniques.

SELECCIONATS per a la FINAL del Ir concurs de Música en Valencià, Bim-Rock, de Bonrepòs i Mirambell

L'Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell amb la col·laboració de l'Associació de Joves de Macarella ha organitzat el "BiMRock-I
Concurs de Música en Valencià". En aquesta primera edició han sigut 14 els grups que han presentat els seus treballs a la fase prèvia. Un jurat de reconegut prestigi ha seleccionat els 5 finalistes:
Verdcel (Alcoi), Mugroman (Xixona), Caminar de Cromanyó (Godella), The Garrophones (Sueca) i Dèneu (Elx).

El concurs conclourà el dia 30 de setembre de 2006 amb l'actuació dels grups finalistes i un grup local, on es decidirà el guanyador final.

El concurs està premiat amb la gravació d'una maqueta amb finalitats promocionals on participaran tots els grups finalistes i el guanyador a més tindrà garantides 3 actuacions en poblacions de l'Horta Nord.

Així que ja sabeu, dia 30 setembre, BONREPÒS, concet en valencià, i amb estils per a tots els gustos, què més voleu?. La nit promet i ANEM A FER FESTA!

THE GARROPHONES, guanyadors KARXOFA ROCK 2006, Silla

El passat dissabte 29-07-2006, es celebraren els concerts de l'apartat Concurs del festival KARXOFA ROCK 2006. Els grups seleccionats d'entre totes les maquetes enviades van ser; Harajuku, El Hombre Lagarto, THE GARROPHONES i Inerzia.

The Garrophones, únic grup cantant en valencià fou nomenat grup guanyador del KARXOFA ROCK.  Un festival que ja va per la XIII edició i l'organitza l'associació Karaja's Rock junt a l'ajuntament de SILLA. Enguany ha sigut el primer any que feien un apartat de concurs de maquetes. A part del concurs, a esta edició participaren els grups convidats següents; Capità Pescanova, Gàtaca, Relk, Pirat's Sound System, Nomadasquad i Ochorizo.

Hem d'agrair la col·laboració del guitarrista Jose Ros,  qui ens salvà el concert i de quina manera, també als seus seguidors q  animaren als garrophones efusivament: Lluís, Adolfo, Elo, Diana (de Catarroja i seguidora de the garrophones de sempre sempre) i Irene (d' Onil, tambe seguidora de sempre per supost).


Gràcies a tots els qui feren possible el festival, i els qui confiaren en THE GARROPHONES.

Seleccionats per a la XII edicició del KARXOFA ROCK (Silla)

The Garrophones ha sigut un dels 5 grups seleccionats per a participar en la XII edició del KARXOFA ROCK (Silla).

 

El concert serà el proper dissabte 29 de juliol, a Silla al parc de l'estació, junt als 4 grups seleccionats + Ochorizo i Momadasquad.

 

Va animeu-se, veniu i ens en fem una a la fresqueta. Anem a fer festa!!

 

Més informació:  Karxofa Rock  

Dissabte 22 de juliol entrevista a LLOSAFM

El proper dissabte 22 de juliol pel matí The Garrophones seran entrevistats al programa l'illa dels desficiosos, que s'emet els dissabtes pel matí de 10:00 h. a 13:00 h. a  LLOSAFM, la ràdio de Llosa de Ranes.

 

Es pot escoltar a la 107.2 de la FM, o bé també per internet: fes click ACÍ.

Concerts ESTIU 2006

A l'espera de la confirmació d'alguns concerts pendents, els que ja són definitius són estos:

22 juliol RÓTOVA (la safor)

2 d'agost BENIFAIRÓ DE LA VALLDIGNA (la safor)

21 d'agost SOLLANA (la ribera baixa)

Els concerts del 22 juliol i 2 d'agost, entren dins de l'espectacle GARROFOLK (tira-li folk + the garrophones). Un espectacle que comença amb ball folk i acaba en concert de rock.

A vore si ens veguem algun dels dies i fem festa de veres.

Concert Acústic: 16 de maig Societat Coral EL MICALET (València)

El proper dimarts dia 16, oferirem un concert acústic en la cafeteria de la Societat Coral EL MICALET, al C/ Guillem de Castro de València.

Serà un concert diferent als que fem habitualment, amb el mateix repertori, però modificant el format i els instruments. El nostre amic Pablo Messeguer tornarà a col·laborar amb nosaltres, tocant el caixó flamenc, com ja va fer al concert dels Premis A la Nostra Marxa en la sala Mogambo.

Qui tinga ganes de desemboirar-se un poc, fer-se un gin-tònic tranquil·lament i escoltar  mentre la nostra música, este és el lloc idoni. Vos esperem.

   

estrenem domini:   www.thegarrophones.com

En vista del desmesurat bombardeig de propaganda, hem decidit comprar el domini ww.thegarrophones.com, així que ja sabeu; redireccioneu l'adreça dels garrophones que teniu en PREFERITS i a marxar...

Per cert,  ww.thegarrophones.tk seguirà funcionant igual.

NOU CONCERT: 28 d'abril POBLA DE VALLBONA

Com a colofó de l’acte del 28 d’abril on el Bloc Nacionalista Valencià de la Pobla de Vallbona celebrarà la diada del 25 d’abril al Camp de Túria, s’oferirà un concert de música en valencià debades al parc municipal de la població amb l’actuació de SOUL ATAC i THE GARROPHONES.

Si podeu, s'acosteu, valdrà la pena

 

THE GARROPHONES, guanyadors ROCKENFALLAS 2006

El passat divendres 10-03-2006, es celebrà la final de l'apartat Concurs del Rockenfallas.com. Els grups finalistes eren; Reverendo Moe, Avenida, THE GARROPHONES i La quinta Rueda.

The Garrophones fou nomenat grup guanyador del RocKenFallas 2006. Convertint-se així en el primer grup en valencià guanyador d'este festival. Un festival que ja va per la VIII edició, i comptava enguany en la participació de 127 grups.

Hem d'agrair el suport de tots els amics que vingueren, el premi ÉS VOSTRE! També a Andreu de Soul Atac, qui col·laborà en l'harmònica amb nosaltres, gràcies a tots.

Pròximament penjarem un mini-reportatge en el més destacat de la nit, que hi hauria molt que contar i vore...

 Açò s'ha de repetir...

 

Autobús per anar al ROCKENFALLES, 10 de març

S'ha organitzat un autobús per anar a València, al concert del Rockenfallas, el divendres 10 de març.

Qui estiga interessat pot escriure a esta adreça: thegarrophones@hotmail.com, i l'informarem de tot.

L'hora d'eixida serà segurament a les 22:00h, i el preu i lloc d'eixida encara està per confirmar. Posarem les novetats al fòrum.

Animeu-se i anem a fer festa!

VOTA al millor grup d'INFOtv

 INFOtv ha convocat una votació popular que decidesca quin és el millor grup que ha passat pel programa Ací Pintem Tots.

Si el teu grup preferit  és THE GARROPHONES. Vota'ns enviant un missatge al 5868 amb el text: 

infotv (espai) thegarrophones.   

DIvendres 17 de febrer entrevista a la 97.7 RADIO

El divendres 17 de febrer a les 15:00 h. , el programa "Quisiera ser" de la 97.7 de València, presentat per David Garcia, farà una entrevista al grup, en motiu de ser un dels 4 grups seleccionats per a l'edició 2006 del ROCKENFALLAS i tocarem alguna cançoneta en format acústic.

 
SELECCIONATS per a l'edició 2006 del ROCKENFALLAS

El passat divendres 13 de gener, s'anunciaren en directe en el programa de ràdio Quisiera Ser de la 97.7 de València els 4 grups que participaran en l'edició 2006 del ROCKENFALLAS.

THE GARROPHONES, ha estat un dels 4 afortunats, d'entre més de 120 grups presentats!!

El concert dels 4 grups serà el 10 de març al casal de la Falla els generals de València.

Més informació: www.rockenfallas.com

THE GARROPHONES últims i pròxims concerts

PRÒXIMS

20 GENER- La Caverna, C/Cuenca (Valencia).

finals gener/febrer (per determinar);

- Pub de Xeraco

- Pub Picadilly (Valencia)

 

ÚLTIMS

10 desembre.SALA MOGAMBO. Premis 15é Festival A la Nostra Marxa Promocions 2005 Ràdio Nova.

1er lloc: Soul Atac

2on lloc: THE GARROPHONES

3er lloc: Arròs Caldós

 

1 desembre.SALA MATISSE.

Final circuit de música en valencià

1er lloc: Tinc Ladilles

2on lloc: Orxata Sound System

3er lloc: THE GARROPHONES

 

THE GARROPHONES FINALISTES VI EDICIÓ CIRCUIT DE MÚSICA EN VALENCIÀ

final: 1 de desembre. 23:00h Sala Matisse

THE GARROPHONES, estarà en la final de la VI edició del circuit de música en valencià, organitzat pel consell de la joventut de València.

Els altres finalistes són ORXATA SOUND SYSTEM i TINC LADILLES. El concert serà el proper dijous 1 de desembre en la sala Matisse de València, a partir de les 23:00 hores.

Vos esperem a tots. Anem a fer festa.

 concert 24 de novembre: VI EDICIÓ CIRCUIT DE MÚSICA EN VALENCIÀ

THE GARROPHONES, ha sigut un dels 6 grups elegits per a tocar en la VI edició del circuit de música en valencià, organitzat pel consell de la joventut de València.

El concert serà el proper dijous 24 de novembre en la sala Matisse de València, a partir de les 23:00 hores. Els altres grups que tocaran en esta semifinal seran Tinc Ladilles i Bakanal.

THE GARROPHONES a GandiaTV

El proper dijous 17 de novembre visitarem els estudis de GandiaTV, on faran una entrevista al grup en el programa Mercat de Músiques presentat per Marc Gomar.

El concert del 12 de novembre serà ajornat

El 12 de novembre s'havia de celebrar el concert, organitzat per les JERPV: FESTA PEL XÚQUER, però va ser suspés per les males condicions meterològiques.

El concert serà en una data pròxima encara per confirmar.

més informació

THE GARROPHONES, 2on premi 15é Festival A la Nostra Marxa Promocions 2005 Ràdio Nova.

THE GARROPHONES ha quedat segon classificat en el 15é Festival A la Nostra Marxa Promocions 2005 Ràdio Nova.

Els altres grups agraciats són SOUL ATAC en primera posició, i ARRÒS CALDÓS en tercera.
Dos grups amb qui tenim bona amistat i compartirem cartell el 10 de decembre a la sala Mogambo de València, on s'entregaran els premis.

Agraïr al club a la nostra marxa
i a Ràdio Nova (99,3 FM), la tasca que estan duent a terme, donant suport als grups que fan música en valencià, i no tenen tanta facilitat en altres mitjans per fer-se escoltar.
Moltes gràcies

 

Concert 8 d'octubre SUECA

 

TIRA-LI FOLK + THE GARROPHONES  + INÒPIA + LA GOSSA SORDA  +  OBRINT PAS  +  S.A.

La Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans CEPC celebren el 5é aniversari amb unes jornades de festa i lluita a la localitat de Sueca, comarca de la Ribera Baixa al País Valencià.

Serà una celebració que es durà a terme els pròxims dies 7,8 i 9 d’octubre, on hi haurà xerrades sobre la situació de l’ensenyament i les lluites que es duen a terme, un homenatge a la figura de Joan Fuster, titelles, teatre i jocs populars pels més menuts, una actuació musical d’un cantautor i la fi de festa amb el concert del dia 8 per la nit amb Soziedad Alkoholika, Obrint Pas, La Gossa Sorda, Inòpia, TIRA-LI FOLK i THE GARROPHONES.

Un concert que es realitzarà a partir de les 22:30 de la nit al centre ocupacional de Sueca.

més informació: CEPC

THE GARROPHONES a InfoTV

El proper divendres 8 de Juliol visitarem InfoTV, on entrevistaran al grup i tindrem ocació de tocar alguna cançò en directe. L'entrevista serà cap a les 21:30 h.

Info TV és un projecte televisiu per a tot el Pais Valencià exclusivament en valencià que pretén ser una alternativa al model televisiu imperant.

L'emissió sols es pot vore de moment a València i l'area metropolitana pel canal 42 d'UHF, prompte s'extendrà a comarques com La Ribera, La Safor, La Marina, La Vall d'Albaida i la Plana de Castelló.

 

Proper dissabte 18 de juny entrevista a RADIO9

El proper dissabte 18 de juny a les 11:00 del matí, el programa "De nou, cap de setmana" de Radio 9, presentat per Amàlia Garrigós i Juanjo Prats, farà una entrevista al grup i tocarem alguna cançoneta en format acústic.