ROSA

Hola amics, ací teniu una mica d'informació sobre mi


gos

pastis

            Vaig nàixer a Antella el 14 de Març de 1979, així que fa molt poc de temps que he complit els 24 anys!pissarra

    Vaig fer l'E.G.B a l'escola pública del meu poble, "C.P La Xarquia". Després vaig anar a cursar B.U.P i C.O.U a l'Institut de Batxillerat "Vicent Gandia" de Villanova de Castelló. I allí, no se molt bé com, em vaig decidir per estudiar Matemàtiques a la Universitat.


uv

    He estudiat la Llicenciatura en Matemàtiques a la Universitat de València, al llarg de cinc anys, durant els quals vaig viure a Burjassot amb les meues companyes de classe Mireia i Carmina. Al darrer curs de la carrera, vaig fer el C.A.P (Curs de Capacitació del Professorat) a la Universitat Politècnica de Catalunya. Les pràctiques, les vam fer, les meues amigues de classe i jo, en l'Institut d'Ensenyament Secundari "Milà i Fontanals", a la ciutat de Barcelona i va ser una experiència molt interessant i emotiva.

    Després d'acabar la carrera, en juny de l'any 2002 va venir el pitjor: haver de decidir què fer. Tenia diverses opcions, però finalment vaig optar per cursar les assignatures que em quedàven per obtenir la Llicnciatura de segon cicle en Ciències i Tècniques Estadístiques, que també es dóna en la Facultat de Matemàtiques de la Universitat de València.

     En el meu temps lliure, quan anava a l'escola i a l'institut, vaig estudiar solfeig i piano al Conservatori de Carcaixent.     Ara visc a València, a casa de la meua amiga, i companya de classe Emilia. Vaig a classes d'anglés i en el meu temps lliure m'agrada eixir amb els meus amics, anar al cine, de sopar,...

Amics
Nit de Cap d'any


Tornar a l'índex principal