Història


Sva-ters vam nàixer farà 6 anys en Alcàsser (l’Horta Sud), i fem una música de que toca temes de rock classic, ska, jazz, rumbes, salses, reggae, raga, en definitiva. música lleugera, ballable i festera.
Les lletres són la majoria reivindicatives de problemes de la societat actual, amb to d’humor, i altres de coses del dia a dia i el nostre poble. Tot açò interpretat per 2 cantants-dolçainers, 2 guitarres, 1 baixiste, un percussioniste que deixa a tot el món qui l’escolta bocabadat, un bateria polifacètic, i una bona secció de vents.
Des dels començaments van anar eixint els concerts, primer pels pobles de l’Horta i la Ribera, però després vam anar fent concerts per les comarques d’Alacant (Mutxamel, Alacant, Benimaurell, Verger, Fleix, Alcoi, Benigànim, Pego, Oliva, Teulada, Quatretonda, Aielo de Malferit, els Poblets, Dénia, Xaló...), València (València en sales com Reppublica, Loco mateo, Radio City, Roxy, i en Alàcsser, Picassent, Moncada, Silla, Montserrat, Albalat de la Ribera,Riba-roja, Alfarb, Sollana, Almàssera, Bonrepòs i Mirambell, Carcaixent, La Pobla de Vallbona,Alfara del Patriarca, Alboraia, Puçol, Catarroja, Sueca, Castelló de la Ribera, Ontinyent, Aldaia, al Racó d’Ademuz…) Castelló ( En Castelló en la magdalena, Vinaròs) Saragossa (Mequinenza), Franja de ponent (Penyaroja dels Tastavins), Lleida (Seròs, Borges blanques, Lleida), Girona (Arbúcies), Barcelona (Calella del mar, Cerdanyola del Vallès, Arenys de Mar), Tarragona (Flix, Vila-seca, Mont-roig del camp), Palma de Mallorca (Festival interncional de curts), Formentera, Albacete (Villarobledo).

Guanyadors del I concurs jercrock a l’acampada del Carrascar.
Guanyadors del IV concurs de de música en valencià que organitza tots els anys el Consell Valencià de la Joventut.
Guanyadors del concurs promocions 2002 de radio nova al millor grup del País Valencià.
Guanyadors del 1er premi al millor grup del Club a la nostra marxa.
Guanyadors per votació popular al millor grup de la VI fira de música al carrer de Vila-Seca
2on lloc al festival internacional Emergenza al País Valencià. davant de 126 bandes.

Hem tocat als festivals com L’acampada jove d’Arbúcies, l'Almadraba rock, el Carrascar, La trobada internacionalista de Quatretonda, el Samora rock, el senglarock, L’obejo rock, el "rock a la mar" '05 de Dénia i en la clausura del festival internacional de curts de la ciutat de Palma de Mallorca.

Hem tret 2 CD, “a foc” del qual s’han venut unes 3000 còpies, i "berlangastyle" que acava d'eixir al mercat. Hem col.laborat en diversos CD’s recopilatòris com en “música contra la relaxació”, l’esclat 2003, l’esclat 2004, l’esclat 2005, l'esclat 2006, La flama d’Obrint Pas (els vents), Terra d’Obrint Pas (Els vents), “l’acabose” de malajunça ska band (vents), el disc de jazztem ací. Finalment el dia 1 juliol de 2006 hem presentat "Berlangastyle" 2n CD, al festival Senglarock de Lleida, 11 temes per a tots els gustos, edats i relegions mesclats per Vicent Sabater.