Cassola al forn                                 

COMENSALS: 4

TEMPS: 1 hora

DIFICULTAT: fàcil

INGREDIENTS:

-         ¼ kg de costelles de porc

-         3 botifarres

-         1 ceba d’alls

-         2 tomaques

-         4 creïlles

-         Mig quilo d’arròs

-         Safrà

-         Sal

-         Oli

ELABORACIÓ:

-         Primer posem a bullir les costelles

-         En la paella sofregim les creïlles a rodanxes

-         La tomaca també la tallem a rodanxes

-         A la cassola posarem el mig quilo d’ arros, les creïlles, les botifarres i les costelles. Després afegirem el caldo de les costelles i posarem un poc de sal i de safrà.

-         Per damunt de la cassola posarem els trossos de tomaca.

-         Per últim clavarem la casola al forn durant una mitja hora.

 

Paella

COMENSALS: 4 persones

TEMPS: 1 hora

DIFICULTAT: mitja

INGREDIENTS:

-         ½ kg de pollastre trossejat

-         ½ kg de carxofes

-         ¼ kg de conill

-         ¼ kg de faves

-         ¼ kg de pêsols

-         1 tomaca ratllada

-         400 grams d’arrôs

-         Mig got d’oli

-         Sal

-         Safrà

-         1 fulla de llorer

-         18 pilotes de porc

ELABORACIÓ:

-         primer posem oli a la paella i sofregim la carn poc a poc.

-         A continuació afegim les carxofes, la sal, els pesols i les faves.

-         Quan tot açò ja està ben sofregit posem la tomaca.

-         Desprès omplim la paella d’aigua fins a les anses.

-         Quan arranque a bullir afegim el safrà i ho deixem uns 30 minuts a foc mitjà.

-         Podem afegir una fulla de llorer.

-         Finalment afegirem l’arròs i les pilotes de porc per que es coga durant uns 20 minuts a foc lent.

 

Arròs d'estiu               

COMENSALS: 4 persones

TEMPS: 30 minuts

DIFICULTAT: fàcil

INGREDIENTS:

-         1 got d’arròs

-         1 llanda de tonyina

-         3 ous durs

-         1 “pimentó” roig

-         ½ lletuga en juliana (tallada)

-         1 llanda de pèsols

-         1 llanda xicoteta d’olives

ELABORACIÓ:

-         Primer en de bullir l’arròs.

-         Després bullim els ous durant 25 minuts.

-         Quan els ous estiguen refredats els trossejarem.

-         Es següent pas serà trossejar la resta dels ingredients I barrejar-los en un bol juntament amb l’arròs i els ous.

-         Per últim afegim la sal.

TOC ESPECIAL:

- Podem afegir oli cru o maionesa, al gust de cadascú.

INICIO