RECEPTES
DE CARNS
Sang en ceba INGREDIENTS: La sang sol vendre's als mercats i carnisseries ja bullida, i de bou (la de porc és consumeix amb la confecció de botifarres). Una quarta de quilo en serà prou per a 4 racions; i mig quilo de ceba picada, 100 gr. d'oli, sal, orenga i un fragment de vitet. Un all. La sang se sofrig, a trossets quadrats; s'aparta en un plat, i en el mateix oli se sofrig un all a trossets i la ceba; als cinc o sis minuts s'afegeix el vitet i abans que la ceba estiga molt fregida s'incorpora la sang i uns polsims d'orenga. A foc molt moderat va pegant-se voltes al conjunt uns minuts fins que tot estiga ben mesclat i solsit, i es procura que no quede sec, sinò melós |
|
Empanades de pollastre INGREDIENTS: Per a obtindre deu o dote
empanades, ens caldra preparar
|
![]() |
Pollastre rostit Buidarem un pollastre de budells i menuts, untant-lo per dins amb sagí, sal pebre-negre en pols i un poquet de nou moscada i unes creilletes molt menudes. Lligarem el pollastre, l'untarem exteriorment amb sag1 i el posarem a foc viu dins d'una cassola metàlica, girant-lo de tant en tant per a una cocció completa, fins que siga ben daurat. El servirem amb creïlles fregides i encisam molt tallat. |
![]() |