CUINA TÍPICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA

 

HISTÓRIA

La cuina valenciana és típicament mediterrànea.

 

La historia de la Comunitat Valenciana,  la seua

situació geogràfica, el seu clima i la fertilitat de

les seues terres han anat  dotánt-la d'una gran

riquesa i varietat .

 

 L'arròs, ingredient base de tota la cuina valenciana, 

es  el protagonista d'una gran diversitat de receptes, 

en les que s'acompanya de peix y mariscos del 

Mediterrani i verdures de l'horta. 

 

 

En l 'interior guanyen pes les llegums, el porc i la caça.

 

VARIETAT DE PLATS

 

CUINA AMB THERMOMIX

La Thermomix es l 'unic robot de cuina que, amb el mateix got i les mateixes

fulles, es capaç de: exprimir, liquar, ratllar, moldre, batir, amassar, picar,

trossejar, triturar...
A més a més, la Thermomix porta  incorporada la bascula per a que puga pesar

els ingredients sobre la marxa, control de temperatura i revolucions, rellotge

automàtic i pot gastar-la per a cuinar  al vapor o l 'estil tradicional.

 

Contactar amb la pàgina WEB  de thermomix

 

 

 

ACCESO DIRECTO A POWER-POINT