CUINA TÍPICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA
HISTÓRIA
La historia de la Comunitat Valenciana, la seua
situació geogràfica, el seu clima i la fertilitat de
les seues terres han anat dotánt-la d'una gran
riquesa i varietat .
L'arròs, ingredient base de tota la cuina valenciana,
es el protagonista d'una gran diversitat de receptes,
en les que s'acompanya de peix y mariscos del
Mediterrani i verdures de l'horta.
En l 'interior guanyen pes les llegums, el porc i la caça.
CUINA AMB THERMOMIX
La Thermomix es l 'unic robot de cuina que, amb el mateix got i les mateixes
fulles, es capaç de: exprimir, liquar, ratllar, moldre, batir, amassar, picar,
trossejar,
triturar...
A més a més, la Thermomix porta
incorporada la bascula per a que puga pesar
els ingredients sobre la marxa, control de temperatura i revolucions, rellotge
automàtic i pot gastar-la per a cuinar al vapor o l 'estil tradicional.
Contactar
amb la pàgina WEB de thermomix