La nit abans de cuinar-los, posa els cigrons a remulla.Quan ja estiguen a punt, deixa bullir una bona estona en un calderó amb aigua i sal.
En una perola, sofrig el pollastre i part del magre i la vedella, posant-los
a coure amb aigua, sal i safrà.
Amb la resta de la carn, prepara les mandonguilles.Ratlla les tomaques.En una paella, sofrig el cap d'alls, els blanquets, la botifarra i les salsitxes.Quan estiguen fetes, les guardes en un plat apart.
En el mateix oli, sofrig
la tomaca ratllada i l'arròs.
Posa a calfar el forn per a que estiga prou calent quan fiques la cassola.
En una cassola de fang, fica l'arròs sofregit
,el cap d'alls, el blanquet, la botifarra i les salsitxes(tallades a trossets).Fica també la carn que has emprat per a fer el suc i els cigrons.
Fica el suc en la cassola(recorda que has de posar el doble de suc que d'arròs)i fica-la en el forn.Quan començe a bulllir el suc, baixa un poc el foc i posa les mandonguilles.
Bat els ous en un plat, i quan l'arròs estiga quasi sec, els poses per damunt
l'arròs i deixes que s'acabe de coure.
COQUES ESCALDAES
INGREDIENTS PER A 10 COQUES