Rasengan

Me, Myself i Molts Més

Segons el llibre que conte tot el coneiximent de l'Univers, La Guia Galàctica per a Autostopistes {HitchHickers Guide to the Galaxy}, no sóc més que el producte d'una imaginació pertorbada. Com tota la resta d'èssers [veure detall Població a l'apartat L'Univers - Alguna informació que us pot ajudar a viure-hi.].

Me,

o Xavi, o L'Xv: Sempre que pot busca la nit, caòtic neutral, filofòbic, agorafòbic, inevitable, antinatural, la seva ombra no es veu, dels anys 80, el (seu) equilibri és imposible, ara ja no es plany, regalava els seus caps de setmana, als núvols té un BMW, una PlayStation, la teva foto i un parell de postals, li agrada veure com pujen les bombolles d'aire per la mel, segrega massa adrenalina, mai tindrà prou, besarà totes les boques intentant demostrar que sols n'existeix una, dormirà en qualsevol lloc i amb qui li deixe fer-ho, no hi ha gravetat capaç de lligar-lo al sòl, creu que va sortir a preguntar per tu, quan va escriure aquesta frase els colzes l'estaven matant (però no tenia resaca), ja no te té por com ahir, no li importa pagar el preu, asocial, soterrat a les corrents del temps, no sap tants decimals de Pi com Santiago, friki, quan es converteixi en el Sol brillarà llum als cors dels homes, és l'amo del seu silenci, no dubtis que se'n recordarà d'alçar-se després, plora quan els angels mereixen morir, ésser que viu fora del temps, escriu el seu nom com quinzè, li encanta llegir al llit i escriure al metro, matemàtic, tonto, complex, otaku, s'appassonia quan fa el que li agrada, et jutjaran pels teus errors (ell no), voldria viure a la ciutat emmurallada, necessita unes noves ulleres de Sol, boo!, li agrada veure les ombres allargant-se al final del dia, pròxima parada: Rafelbunyol (fi de trajecte), al final de tot, el més lluny possible, Sol imprés en la retina.

Myself

, o draia, o nus, o altre dels identificadors a la xarxa: Sols existeix entre bits, tensió electrica i coure. Tradueix pàgines web per a Tandoori-Taste, és membre de l'equip de traducció al català del MsgPlus! i deixa cosetes en els fòrums de la CP.

Molts Més,... :

Tota la resta de personalitats s'agrupen de vegades i fan algun impossible o juguen amb l'espai-temps. Però sols ocorre de tant en tant.