Rasengan

El MsgPlus! i jo...

Tot va començar ja fa temps... per una serie de raons que no explicaré ací, estava cercant alguna manera de registrar les converses amb el Messenger. nus va sortir de l'IRC, i la majoria de scripts guarden un ".log" de cada conversa. Vaig trobar a una pàgina que visitava sovint (avui desapareguda) una referència sobre el MsgPlus!
Estem parlant de la "famosa" (per a la gent amb antiguitat a la comunitat) de la 1.42b... una beta que pareixia abandonada a la xarxa en una pàgina mig oblidada... Visitava de tant en tant la pàgina, perque el programeta estava prou bé i m'interessava obtenir noves versions... Sempre trobava la mateixa pàgina... Fins que un bon dia vaig veure el menu una mica canviat i vaig entrar al fórum. Allà hi vaig sorprendrem amb una bona natícia... S'estava preparant una versió 2.0
La nova versió del Plus! fou increible... tenia moltes més coses i Patchou (el creador del programa) tenia un projecte... internacionalització! Volia fer la seva extensió accessible per a tothom. I entre els idiomes que inclouria el paquet bàsic estava el català. Així que em vaig oferir a fer la versió en català.
Malgrat els incidents incials, vam acabar formant el millor grup de traducció que ha vist la comunitat XD

Què és el MsgPlus? (The most popular add-on for MSN Messenger!)

MsgPlus! no sols és l'extensió per a Msn Messenger amb més antiguitat, que utilitzen vora sis milions de persones, que té extensions pròpies, i un llarg etcètera.
MsgPlus! som també la comunitat, no sols els testers i traductors, sino tots els membres dels fòrums de MsgPlus!. Com a exemple, 16 hores després de qué preguntarà al fòrum que era per a cadascú MsgPlus! (citat a continuació) ja havien contestat 20 persones... tenint en compte que el vaig posar a mitjanit (hora local), la veritat és que està prou bé, no?

Què és el MsgPlus per a la comunitat?

Vaig preguntar-ho i aquí teniu les respostes Clica'm!!

Enllaç

Messenger Plus! Live