BENVINGUTS A LA PÀGINA ALTERNATIVA DE LA XARXA UNIVERSITÀRIA.
0

Acabes d'entrar al lloc més alternatiu i jove de la xarxa unversitària i vodria que siga un lloc on pugues trobar tot allò que t'interessa i t'inquieta com a jove.

M'agradaria que es convertira en un fórum d'intercanvi d'informació on la gent puga expressar-se i aportar els seus coneixements a la resta d'nternautes per tal d'enriquir la xarxa. Quanta més información i més variada millor per a tots, perquè tothom exirà guanyant. Anima't a donar la teua opinió sense por, Internet és la porta de la llibertat i del futur no deixes que continue com fins ara.

CONTA'NS EL QUE TU VULGUES.

Parla'ns de cinema, música, llibres, teatre, esports, cotxes, motos, xics, xiques... ...
 

Com que és la primera pàgina publicada a Internet anem a dedicar-li-la a la pel.lícula més esperada des de fa la salvatge tira de 20 anys, és a dir, la continuació de la saga sens dubtes més important del cinema:

LA GUERRA DE LES GALÀXIES (STARWARS)

Especial de PULP FICTIONon trobaràs un gustós article sobre el millor i més polémic director de cinema del 90: el geni Quentin Tarantino i la seua obra de cult.

Si vols deixar algun missatge o que publiquem alguna cosa interessant aquesta és la nostra direcció de correu electrònic: