"La Colla - El Regall" d´Ontinyent guanya el 1er. premi d´Algemesí
Per segon any consecutiu "La Colla - El Regall" d'Ontinyent aconseguix el màxim guardó en la segona edició dels premis d'interpretació per a dolçaina "Ciutat d´Algemesí". Amb la direcció de Saül Gómez, els d'Ontinyent van realitzar una magnífica interpretació de l'obra obligada "Germanies", escrita per a l'ocasió pel director i compositor, José Rafael Pascual Vilaplana.
El grup format per alumnes del conservatori municipal de València, "Anem Anant", va obtindre el segon premi i "La Banda del Club", el conjunt instrumental d´El Club de la Dolçaina, va aconseguir el tercer premi d'aquesta segona edició.
Les colles de "La Socarrà" de Xàtiva i "El DiT" de Castelló van obtindre les mencions d´honor.

Un año más El Club de la Dolçaina está al lado de este fabuloso festival de música tradicional que es el MUSICAT de Algemesí. Esperamos que os guste la interesante entrevista a Vicent Ferragut, que nos descubre el secreto del éxito del festival, así como toda la información sobre lo sucedido en la segunda edición del premio de interpretación, que ya es por derecho propio el certamen que todos estábamos esperando y el concurso más importante actualmente para dolçaina en toda la Comunidad.

Desde estas líneas quiero agradecer al Ayuntamiento de Algemesí el gran esfuerzo que realiza año tras año apoyando todo el movimiento de la dolçaina. También a la organización del MUSICAT, que nos brinda a los dolçainers la posibilidad de mostrar todos los avances en cuanto a técnica e interpretación.

No me puedo olvidar de las excepcionales interpretaciones de todas los grupos participantes, que han ayudado a subir un peldaño más de este fantástico mundo de la dolçaina.

Por último dar la enhorabuena al gran equipo que dirijo que ha trabajado duramente para que este "especial" saliera a la luz: Amparo Doménech, Amparo Miralles, Enrique Moret y Mª Carmen Martínez. Y a mis compañeros de "La Banda del Club": Ismael Folgado, Vicent Muñoz, Rafa Paes, Raquel Marcilla, Rafa Segovia, Villo y Tomás Navarro, agradecerles el enorme esfuerzo realizado para obtener el merecido tercer puesto.

Gracias a mi profesor de dolçaina, Xavier Richart, por su dedicación.
El pasado domingo 18 de mayo, Algemesí, la localidad de Ribera, volvió a convertirse por derecho propio en el epicentro de todo el movimiento de la dolçaina.

[leer más]
 - La Crida (3,34MB)
 - La Pregària (2,40MB)
 - La Contenda (3,04MB)
 - La Crida (arxiu zip: 1,17MB)
 - La Pregària (arxiu zip: 565KB)
 - La Contenda (arxiu zip: 1,29MB)
El seu primer disc "U" va ser considerat com un dels millors de 1999. El grup liderat per Efrén López va oferir tota la màgia de la música mediterrània.
Música sense etiquetes, d´arrels tradicionals però sense perdre l´actualitat de les noves sonoritats, ens va oferir aquest veterà grup basc.
Aquest jove pianista valencià, que hara viu a Nova York, va demostrar el perquè de tots el premis obtinguts. Un concert magnífic.
Amb els seus intruments de vent gaudirem en directe del seu últim disc "Ourobouros".
Mestissatge en estat pur, partint d´estils tan variats com el son cubà, el jazz llatí, el flamenc i sons africans. Un còctel creatiu baix un format de jota.

© El Club de la Dolçaina 2001-2003 | www.elclubdeladolsaina.com | Última actualització: 03/06/2003 | info@elclubdeladolsaina.com
El Club de la Dolçaina no es fa responsable de les opinions dels seus col·laboradors.
Bernat Gutiérrez El Club de la Dolçaina Vicent (dolç. Ontinyent) Xavier Mompó (La Socarrà) Paco Magnieto (DiT) Tomás Navarro (La Banda del Club) Ramón Asensi (Anem Anant) Víctor (dolç. Ontinyent) Santi Tur (dolçainer) J.R. Pascual Vilaplana Hipòlit Agulló Xavier RIchart Saül Gómez (Ontinyent) Vicent Campos (regidor de cultural Ajuntament d´Algemesí) Vicent Ferragut, director del MUSICAT Emili Gregori, alcalde d´Algemesí Tornar a la pàgina principal