Les Tertúlies del Malva-rosa
Actualització: 17 de gener de 2002

Les Tertúlies del Malva-rosa

La poesia en català més actual
 
Principal
Calendari
Autors
Enllaços
1997-1998
1998-1999
1999-2000
2000-2001
2001-2002
     
 
Benvinguts a la pàgina principal de la web de les Tertúlies del Malva-rosa, un espai on es deixa constància de les veus que passen per la vostra tertúlia per tal que no se les emporte el vent i per tal de fer-les arribar a tots els interessats en la poesia en català.

A sobre teniu el menú que us permetrà desplaçar-vos per les diverses pàgines d'aquesta web i, a sota, una petita introducció perquè pugau conéixer els orígens, els objectius i la trajectòria de les tertúlies que començàrem celebrant setmanalment al cafè Malva-rosa de la ciutat de València (C/ Ruíz de Lihori, 13), i que ara, amb desaparició d'aquest espai, hem traslladat al cafè Sant Jaume, en la plaça del Tossal.
 

Finalment hem aconseguit incloure, a l'inici de cada autor, una breu nota de presentació amb alguna indicació sobre les tendències o la formació del afectat o afectada i, en alguns casos, amb petites anècdotes referents a la celebració de les tertúlies. La intenció era, senzillament, fer-vos arribar al menys una part del calor humà que aquestes reunions generen.
 
Esperem la vostra col·laboració en forma de comentaris i crítiques sobre el contingut i desenvolupament de les tertúlies i d'aquesta web, així com qualsevol notícia relacionada amb el món de la poesia que considereu d'interés. (No us podem prometre, però, resposta personalitzada)

Escriviu-nos a: valenciana_de_poesia@yahoo.com

Inici
Organització i coordinació de les tertúlies:
Maria Josep Escrivà
Isidre Martínez
Josep Lluís Roig
Disseny i realització de la web:
Giorgio Grappa