Bibliografía

  1. Irene Lenoir-Wijnkoop,  Mary Ellen Sanders,  Michael D Cabana,  Esber Caglar,  Gerard Corthier,  Nada Rayes,  Philip M Sherman,  Harro M Timmerman,  Mario Vaneechoutte,  Jan Van Loo,  Danielle A W Wolvers. (2007). Probiotic and prebiotic influence beyond the intestinal tractNutrition Reviews, 65(11), 469-89. (Document ID: 1385416831).
  2. Bengmark, S. y Gil, Á. Bioecological and nutritional control of disease: prebiotics, probiotics and synbiotics. Nutr. Hosp. 2006, vol. 21, no. 2, pp. 73-86. ISSN 0212-1611.
  3. Bengmark, S. y Ortiz De Urbina, J. J. Simbióticos: una nueva estrategia en el tratamiento de pacientes críticos. Nutr. Hosp. 2005, vol. 20, no. 2, pp. 147-156. ISSN 0212-1611.
  4. Noor-L-Houda Bekkali, Marloes EJ Bongers, Maartje M Van den Berg, Olivia Liem and Marc A Benninga. The role of a probiotics mixture in the treatment of childhood constipation: a pilot study. Nutrition Journal 2007, 6:17, doi:10.1186/1475-2891-6-17.
  5. L. Chicharro Serrano (2006, January). Probióticos, prebióticos, simbióticos y helmintos en las enfermedades gastrointestinalesEl Farmaceutico Hospitales, (181), 6-13.  (Document ID: 1186185681).
  6. Donaldson, Michael S. Nutrition and cancer: A review of the evidence for an anti-cancer diet. Nutrition Journal 2004, 3:19, doi:10.1186/1475-2891-3-19.
  7. David Schardt (2006, December). Helpful bacteria. Nutrition Action Health Letter, 33(10), 7-9. (Document ID: 1179825441).
  8. Gimeno Creus, Eva. Alimentos prebióticos y probióticos. OFFARM 2004, vol. 23, no. 05, <http://external.doyma.es/pdf/4/4v23n05a13061800pdf001.pdf>.

 

 

©2007 Ana Alabajos Cea